Esenyurtta Yangin - İş yerinde çıkan yangını hortum ve yangın tüpleri ile ... - Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Esenyurtta Yangin - İş yerinde çıkan yangını hortum ve yangın tüpleri ile ... - Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Elazığdaki orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor
Elazığdaki orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor from www.hatayinternettv.com
Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı.

İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı.

Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi.

Son dakika! Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın ...
Son dakika! Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın ... from anadolu-haber.com
Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı.

Esenyurt belediye başkanı ali murat.

İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı.

Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı.

Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın
Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın from icdn.ensonhaber.com
Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook